KREM JUHA OD MRKVE I ĐUMBIRA

SASTOJCI ZA 10 PORCIJA
500 g QimiQ baza za umake
80 g luka, nasjeckanog
400 g mrkve, oguljene, narezane
25 g đumbira, oguljenog, narezanog
80 g maslaca
50 ml soka naranče
100 ml bijelog vina
800 ml pilećeg temeljca
20 ml bijelog balzamičnog octa
6 g soli
1 g papra
30 g šećera

PRIPREMA
1. Luk, mrkve i đumbir pirjati na maslacu.
2. Dodati sok naranče, bijelo vino,
pileći temeljac i ocat. Začiniti ikuhati dok
mrkve ne omekšaju.
3. Dodati QimiQ Bazu za umake.
4. Juhu izmiksati i propasirati.

QimiQ-BAZA ZA UMAKE-PREDNOSTI
• Stabilan kod upotrebe kiselina te se
stoga ne zgrušnjava (Usiruje)
• U trenu pjenaste strukture
• Moguće ponovno zagrijavanje

Print Friendly and PDF
QimiQ