LAGANI KREM UMAK OD GLJIVA

SASTOJCI ZA 10 PORCIJA
500 g QimiQ-Baza za umake
100 g luka, sitno nasjeckanog
1 češnjak, sitno nasjeckan
80 g maslaca
500 g gljiva, narezane na listiće
100 ml bijelog vina
250 ml bistre povrtne juhe
sol i papar, peršin, sitno nasjeckan

PRIPREMA
1. Luk i češnjak pirjeti na maslacu dok ne
postanu staklasti, dodati gljive i zapeći.
Podlijati bijelim vinom.
2. Zalijati juhom i zakipjeti.
3. Umutiti QimiQ bazu za umake te kuhati do
željene gustoće.
4. Po potrebi još začiniti i servirati.

QimiQ-BAZA ZA UMAKE-PREDNOSTI
• Pjenasta struktura u trenu
• Moguće ponovno zagrijavanje
• 100% prirodno, bez konzervansa,
dodataka i emulgatora

Print Friendly and PDF
QimiQ