PRUTIĆI OD KOKOSA I LIMETE

SASTOJCI ZA 24 KOMADA
ZA PODLOGU OD TIJESTA

300 g Petit bure keksa
250 g maslaca, otopljenog
4 žličice kakao praha
ZA KREMU
500 g QimiQ-Classic, neohlađen
350 g mascarponea
150 ml mlijeka kokosa
320 g šećera
8 limeta, sok i sitno naribana korica

PRIPREMA
1. Za podlogu: Smrviti kekse te promiješati s
kakaom i maslacem.
2. Smjesu s keksima rasporediti po dnu kalupa.
3. Za kremu: Neohlađeni QimiQ-Classic izmiješati
u glatku smjesu. Dodati ostale sastojke i dobro
izmiješati.
4. Kremu namazati na podlogu od keksa. Hladiti
najmanje 4 sata (Najbolje bi bilo preko noći).
6. Kolač narezati na jednake dijelove.
Prema želji posuti s kokosom.

QimiQ-CLASSIC-PREDNOSTI
• Stabilan kod upotrebe alkohola
te stoga ne zgrušnjava
• Kremasta struktura
• Veže tekućine, podloge za kolače
ostaju duže suhe i svježe

Print Friendly and PDF
QimiQ