SASTOJCI ZA KALUP PROMJERA 28 CM 6 jaja 300 g šećera 1 žličica vanilin šećera prstohvat soli sok jednog limuna korica polovice limuna aroma ruma 260 g brašna KREMA 300 g QimiQ Whip, ohlađen 200 g QimiQ Classic, ohlađen 80 g šećera 500 g svježeg sira 1 žličica vanilin šećera sok pola limuna
PRIPREMA 1. Ispeći biskvit u kalupu za torte i ohladiti. 2. Za kremu istući QimiQ Whip i QimiQ Classic te pri tome paziti da se dohvati smjesa i s dna pakiranja. 3. Šećer, svježi sir, vanilin šećer i sok limuna dodati gornjoj smjesi i miješati još oko dvije minute. 4. Biskvit za torte razrezati po polovici. Donji dio biskvita staviti u kalup, nanjeti kremu te poklopiti drugom polovicom. Tortu hladiti najmanje 4 sata (Najbolje preko noći).
QimiQ-WHIP-PREDNOSTI • 1 kg QimiQ Whip zamjenjuje do 3 litre vrhnja • Stabilan kod upotrebe kiselina i alkohola • Veže tekućine, te podloge za kolače duže ostaju suhe i svježe