RAČIĆI U KOKTEL UMAKU

SASTOJCI ZA 10 PORCIJA
160 g QimiQ-Classic
250 g majoneze, 80% masnoće
80 g kečapa rajčice
20 g dijon senfa
20 g hrena, sitno ribanog
4 cl vinjaka
sol, svježe mljeveni crni papar
500 g račića, ukiseljenih
2 avokada, nazezani na kockice
1 crvena paprika, narezana na male kockice
listovi salate za dekoraciju

PRIPREMA
1 Za Koktel umak-majonezu, kečap, senf, hren,
vinjak, sol i papar staviti u posudu za strojno
miješanje i sve dobro izmiješati.
2. Račiće marinirati u umaku.
Dodati avokado i papriku.
3. Ukrasiti listovima salate.

QimiQ-CLASSIC-PREDNOSTI
• Stabilan kod upoterbe alkohola i kiselina
• kremastija struktura s manje masnoće
• veže tekućine, tako da se sastojci ne razdvajaju

Print Friendly and PDF
QimiQ